Termeni și condiții.

        Această politică de confidenţialitate se aplică pentru vizitatorii site-ului www.PitiClic.md şi explică modul în care DidactVega SRL foloseşte şi protejează informaţiile tale personale.

        Această politică de confidenţialitate nu se aplică terţilor, site-urilor pe care apar link-uri către site-ul nostru sau care fac publicitate pe site-ul nostru. Aceste site-uri terţe părţi îşi desfăşoară politica de confidenţialitate proprie, pe care îţi recomandăm să le citeşti. Datele furnizate de tine în cursul navigării acestui website pot fi folosite de DidactVega SRL şi sunt prelucrate în scopul promovării şi îmbunătăţirii serviciilor sale.

        Prin acordul tău exprimat prin accesarea şi utilizarea www.PitiClic.md, datele tale cu caracter personal şi orice alte informaţii furnizate de tine pot fi prelucrate şi utilizate de SC Infomedia Pro SRL în orice activităţi şi scopuri legate de reclamă, marketing şi publicitate, educaţie şi cultur, servicii de comunicaţii electronice.

        Datele cu caracter personal furnizate de tine constau în informaţiile referitoare la o persoană fizicã identificată. Asemenea informaţii cu caracter personal sunt numele si prenumele, adresa, codul numeric personal, numărul de telefon, adresa de email, alte informaţii privind folosirea produselor şi serviciilor DidactVega SRL, cât şi orice informaţie furnizată de tine care este prelucrată şi introdusă în baza noastră de date.

        Pentru orice nelămurire cu privire la utilizarea site-ului www.PitiClic.md cât şi la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, poţi apela la numărul de telefon 060 10 60 08 sau la info@piticlic.md